Processor speed is different between SAM and APM

Document ID:  TEC1039686
Last Modified Date:  07/06/2017
{{active ? 'Hide' : 'Show'}} Technical Document Details

Products

  • CA Asset Portfolio Management

Releases

  • CA Asset Portfolio Management:Release:14.1

Components

  • CA Asset Portfolio Management:ARGIS
Problem:

In CA Asset Portfolio Management 14.1, C3 + T6EE132, the processor speed in APM has an 6 additional "0"s.  

In SAM it's 2500 and in APM it's 2500000000.  Both speed units are in MHz.

Environment:
CA Asset Portfolio Management 14.1, C3 + T6EE132 CA Software Asset Manager 4.x, any patch level
Cause:

This is a known issue. 

Resolution:

This is a known issue that has been fixed in CA Asset Portfolio Management 14.1, C4 (RO96941) patch. 

Please help us improve!

Will this information enable you to resolve your issue?

Please tell us what we can do better.

{{feedbackText.length ? feedbackText.length : '0'}}/255

{{status}}

Not what you were looking for?

Search Again >

Product Information

Support by Product >

Communities

Join a Community >

Chat with CA

Just give us some brief information and we'll connect you to the right CA ExpertCA sales representative.

Our hours of availability are 8AM - 5PM CST.

All Fields Required

connecting

We're matching your request.

Unfortunately, we can't connect you to an agent. If you are not automatically redirected please click here.

  • {{message.agentProfile.name}} will be helping you today.

    View Profile


  • Transfered to {{message.agentProfile.name}}

    {{message.agentProfile.name}} joined the conversation

    {{message.agentProfile.name}} left the conversation

  • Your chat with {{$storage.chatSession.messages[$index - 1].agentProfile.name}} has ended.
    Thank you for your interest in CA.


    Rate Your Chat Experience.

    {{chat.statusMsg}}

agent is typing