Error running jobs to a legacy 4.5 agent from an 11.3.x scheduler.

Document ID:  TEC1367076
Last Modified Date:  07/17/2017
{{active ? 'Hide' : 'Show'}} Technical Document Details

Products

  • CA Workload Automation AE

Releases

  • CA Workload Automation AE:Release:11.3

Components

  • CA Workload Automation AE (AutoSys):ATSYS
Question:

Autosys server is 11.3.6 SP2 and the agent is 4.5. 

 RESTART         06/12/2017 08:39:29    1  PD  06/12/2017 08:39:30

   <Rescheduled by auto_remote, Couldnt find  environment in registry.>

 

The job will not run.

What is the root cause?

Answer:

The 4.x legacy agent must have the same AUTOSERV value as the scheduler sending jobs to it in order to locate specific profiles and registry entries.

 

Please help us improve!

Will this information enable you to resolve your issue?

Please tell us what we can do better.

{{feedbackText.length ? feedbackText.length : '0'}}/255

{{status}}

Not what you were looking for?

Search Again >

Product Information

Support by Product >

Communities

Join a Community >

Chat with CA

Just give us some brief information and we'll connect you to the right CA ExpertCA sales representative.

Our hours of availability are 8AM - 5PM CST.

All Fields Required

connecting

We're matching your request.

Unfortunately, we can't connect you to an agent. If you are not automatically redirected please click here.

  • {{message.agentProfile.name}} will be helping you today.

    View Profile


  • Transfered to {{message.agentProfile.name}}

    {{message.agentProfile.name}} joined the conversation

    {{message.agentProfile.name}} left the conversation

  • Your chat with {{$storage.chatSession.messages[$index - 1].agentProfile.name}} has ended.
    Thank you for your interest in CA.


    Rate Your Chat Experience.

    {{chat.statusMsg}}

agent is typing